Klobaňové slimáky

Kouzlo tohoto receptu netkví pouze ve skvělé chuti, ale také v rychlosti a jednoduchosti přípravy. Takže zde dokonale platí hodně muziky za málo práce. Takže rozpalme troubu (na 180 C)°a jdeme na to.

Suroviny:
1 veganské lístkové těsto (dostanete ho v Lidlu, nebo Tescu)
rostlinné máslo
Maďarká Klobaňa
kečup nebo pasírovaná rajčata
kukuřice
hrášek
veganský sýr (strouhaný)
jarní cibulka
(ingredience je možné zaměňovat podle chuti a toho co máme doma)

Postup:

  1. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  2. Rozprostřeme si těsto.
  3. Těsto potřeme rostlinným máslem a kečupem.
  4. Rovnoměrně rozdrobíme Maďarskou Klobaňu.
  5. Posypeme kukuřicí, hráškem, strouhaným sýrem a nakájenou cibulkou.
  6. Srolujeme a nakrájíme na 1,5 cm silné plátky.
  7. Pečeme na papíře 25 minut.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *