Naše oblíbená omeleta s kebabem jako nedělní snídaně, popřípadě jako branch pro ty, kteří si rádi pospí.
Suroviny:
4 plátky vegan kebabu
4 PL cizrnové mouky
1 PL Psylia
1 PL lahůdkového droždí
1 ČL černé soli
1 ČL kurkumy
1 ks jarní cibulky
kousek nastrouhaného veganského sýra
Postup:
- Všechny ingredience smícháme s vodou na řidší těstíčko a necháme 15 minut odstát.
- Mezi tím si na pánvi osmažíme kebab z obou stran.
- Osmažený kebab zalijeme odstátým těstíčkem a smažíme 7 minut z každé strany.
- Ozdobíme nakrájenou jarní cibulkou.
Rada: Jestli Vám psylium vadí vizuálně, můžete jej pomlít, nebo použijte mleté lněné semínka. Jsou zapotřebí, aby Vám omeleta držela pohromadě a dala se obracet.